Train met Dóttir

Eén op één, kleine groepen of lekker vanuit huis, bij Dóttir ben je verzekerd van een effectieve training!

Wachtlijst personal en groepstraining

Vanwege mijn eigen zwangerschapsverlof is er op dit moment een wachtlijst voor personal en small group training. Vanaf medio mei/juni 2023 zullen er weer nieuwe lessen starten.

Kun je niet wachten en wil je direct van start? Dan begeleid ik je graag online via het strong moms trainingsprogramma.

Welke vorm van training past bij jou?

Personal Training

Dóttir Gym is voor zij die op locatie wil trainen tijdens of na de zwangerschap in Rotterdam. Met een gecertificeerde trainer, die luistert naar jouw persoonlijke behoeftes.

Vanaf €87,50 per uur

Small Group

Train samen met andere sportieve vrouwen. Of je nu zwanger bent, al bevallen of een zwangerschapswens hebt; ik help jou om de beste aanpak te vinden, die jou helpt om fit en sterk te blijven.

Vanaf €25,00 per les

Strong Moms Online

Of train je mee vanuit huis met een effectief en uitdagend online programma? Draag bij aan jouw leven als moeder, jouw zwangerschap en jouw herstel. Op jouw tijd, jouw tempo en jouw niveau. Kies voor Strong Moms Membership!

€47 per maand

Overige Diensten

Workshops

Representeer je een institutie of firma die te maken heeft met vrouwen en hun gezondheid en zie je een mogelijkheid tot onderwijzing? Dóttir workshop kan de oplossing zijn voor jou! Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Consulting

Dóttir Consulting biedt verschillende mogelijkheden aan, gerelateerd aan het avontuur van vrouwen en hun pre- en postnatale gezondheid. Neem voor meer informatie contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Nog meer ideeën?

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Geen zorgen. Dóttir Training is er voor jou!

Ze motiveert mij

{

Na mijn zwangerschap wist ik niet welke oefeningen ik kon doen. Ik begon te snel en te hard weer te trainen. Gelukkig hielp Renée mij met een gebalanceerde training waar ik mij erg goed bij voelde!

- Miranda (30)

Ontvang het gratis E-book

Schrijf je in en ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!