Personal Training

Leer veilig en verantwoord sporten en werk aan jouw persoonlijke doelen tijdens en na de zwangerschap!

Train jij thuis of in de gym!?

Voel je fit en sterk tijdens en na de zwangerschap!

Dóttir Personal Training is ontwikkeld voor diegenen die wil werken aan persoonlijke doelen onder meer persoonlijke begeleiding. Afhankelijk van jouw behoeftes kom je naar de gym of ik kom ik bij jou thuis.

Aan de hand van jouw persoonlijke doelen, stellen we een plan op dat jou helpt om veilig te blijven sporten. We kijken samen hoe jij het sporten verantwoord kunt blijven volhouden, ongeacht of je bijvoorbeeld een Crossfitter of zwemmer bent.

Of je nu fit wil blijven sporten tijdens de zwangerschap of wil werken aan bekkenklachten. Ik help jou graag bij het bereiken van persoonlijke doelen.

Dóttir At Home is voor moeders en zwangere vrouwen die liever in eigen omgeving trainen. Je hoeft niet al je spullen te pakken en te stressen over voeding of slaaptijden. Trek gewoon iets comfortabels aan en ik kom naar jou! Je kleintje kan rustig door slapen en aanwezig zijn in jullie eigen comfortabele omgeving. En je hoeft niet te stressen om ergens op tijd te zijn.

Dóttir Gym is voor zij die wil trainen in een gym tijdens of na de zwangerschap. Op locatie in Rotterdam Centrum met een gecertificeerde trainer, die luistert naar jouw persoonlijke behoeftes. Het maakt dus niet uit welke sport je normaal doet, we werken aan jouw doelen en wat jou helpt te blijven bewegen op een verantwoorde manier.

Waarom je voor Dóttir Personal Training kiest!

Meer persoonlijke begeleiding

Afgestemd op jouw behoeftes

Advies op maat

Bekken onderhoud

Leer veilig bewegen

Voor elke fase tijdens en na de zwangerschap

At Home Package

12 uur Personal Training at home

Bij Dóttir personal training neem ik de verwarring voor je weg en bespreken we jouw doelstellingen. We kijken naar jouw huidige situatie, jouw niveau van training en eventuele blessures of zwangerschaps- gerelateerde klachten.

Toeslag buiten Rotterdam.

€1200 totaal
(=€100 per uur)

Ik heb interesse

Personal Training At Home

Personal Training by the hour.

Werk aan persoonlijke doelen in jouw eigen comfortabele omgeving, terwijl jouw kleintje naast je slaapt.

Let op: Postnatale Screening is nodig na de bevalling om het programma te starten.

At Home €105 per uur

Ik heb interesse

Personal Training Gym

Personal Training by the hour.

Werk aan persoonlijke doelen in een gym, tijdens of na de zwangerschap.

Locatie Rotterdam centrum.

Let op: Postnatale Screening is nodig na de bevalling om het programma te starten.

Vanaf €80 per uur

Ik heb interesse

Postnatal Screening

Kies voor een postnatale screening, zodat je optimaal kunt herstellen na de bevalling. Tijdens een postnatale screening kijken we in maximaal anderhalf uur naar jouw sport- en hersteldoelen.

Naast een uitgebreide intake kijken we onder andere naar je postuur, testen we de functie van de bekkenbodem en monitoren we de genezing van een diastase.

€150

start nu

Toch nog twijfels?

Kies voor een los trainingsprogramma wanneer je liever zelf sport met videobegeleiding of combineer met Online Coaching.
Neem eventueel contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan doen!