Dóttir Trainingen

Vind een Dóttir programma voor tijdens en na de zwangerschap dat bij je past en begin vandaag!

Welke vorm van training past bij jou?

Online Program

Online trainingsprogramma

Dóttir Online Training programma’s zijn ontwikkeld voor diegene die veilig willen sporten tijdens en na de zwangerschap. Voor alle zwangere vrouwen en mama’s met weinig tijd of energie, die toch fit willen blijven.

Je traint in jouw eigen omgeving via een online programma met movement filmpjes. 

Vanaf €80 per programma

Meer informatie

Online Coaching

1 op 1 online coaching

Dóttir Online Coaching is ontwikkeld voor diegene die meer persoonlijke begeleiding wil. Naast een online programma krijg je extra online coaching, waar ik jou leer om veilig te bewegen en de connectie tussen je core en bekken te onderhouden.

Of je nu zwanger bent, al bevallen of een zwangerschapswens hebt; ik help jou om de beste aanpak te vinden, die jou helpt om fit en sterk te blijven.

Vanaf €200

Meer informatie

Personal Training

1 op 1 training in de gym of bij jou thuis in Rotterdam

Afhankelijk van jouw behoeftes kom je naar de gym of ik kom ik bij jou thuis om te werken aan persoonlijke doelen.

Het maakt niet uit welke sport je normaal doet. We werken aan wat jou helpt te blijven bewegen op een veilig en verantwoorde manier.

Vanaf €80 per uur

Meer informatie

Overige Diensten

Workshops

Representeer je een institutie of firma die te maken heeft met vrouwen en hun gezondheid en zie je een mogelijkheid tot onderwijzing? Dóttir workshop kan de oplossing zijn voor jou! Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Consulting

Dóttir Consulting biedt verschillende mogelijkheden aan, gerelateerd aan het avontuur van vrouwen en hun pre- en postnatale gezondheid. Neem voor meer informatie contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Nog meer ideeën?

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Geen zorgen. Dóttir Training is er voor jou!

Ze motiveert mij

{

Na mijn zwangerschap wist ik niet welke oefeningen ik kon doen. Ik begon te snel en te hard weer te trainen. Gelukkig hielp Renée mij met een gebalanceerde training waar ik mij erg goed bij voelde!

- Miranda (30)

Ontvang het gratis E-book

Schrijf je in en ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!