Over Mij

“A woman who does what is needed in hard conditions”

“Door de jaren heen, is de IJslandse achternaam Dóttir meer en meer gaan betekenen en wordt dit platform en de sport gebruikt om dit te omarmen.
Elke vrouw is een Dóttir en elke man is de zoon van een Dóttir.”

{

Ik zal je nooit het advies geven om vooral “lekker te blijven doen wat goed voelt”.

Mijn Verhaal

Hoi! | Mijn naam is Renée Hijzen, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn hele leven heb ik altijd liefde gehad voor sporten en bewegen.

Mijn missie | Ik vind het zo zonde dat sportieve vrouwen tijdens én na de zwangerschap vaak door gaan met wat zij altijd deden, waardoor er veel onnodige klachten ontstaan. Je lichaam verandert, maar verander jij wel mee?

Júíst met effectieve en verantwoorde training kun je heup-, rug- en bekkenklachten voorkomen of herstellen. Daarom heb ik mij volledig gespecialiseerd in pre- & postnatale training.

Zodat ik jou als sportieve vrouw kan leren hoe je tijdens en na de zwangerschap zowel uitdagend als effectief en veilig kunt blijven sporten.

CrossFit | Zelf ben ik sinds 2014 fanatiek CrossFitter, waarbij gymnastiek, atletiek en gewichtheffen worden  gecombineerd in één trainingsvorm. Een gebalanceerde en toegankelijke de sport voor iedereen, want je kunt zo schalen dat het past bij je eigen niveau en wensen.

Lesgeven | Al jong ontwikkelde ik een voorliefde voor lesgeven. Ik heb mijn pabo-diploma gehaald en ervaring opgedaan in het onderwijs. Daarnaast heb ik gewerkt bij Aapjeskooi, een stichting die jonge kinderen met plezier wil laten bewegen op een verantwoorde manier. En ik heb ervaring met het trainen van atleten als Crossfit level 1 coach.

Mijn advies | Ik zal je nooit het advies geven om vooral “lekker te blijven doen wat goed voelt”. Dat betekent natuurlijk niet dat je iets moet doen dat níét goed voelt. Maar voor mij staat voorop dat ik jou wil laten sporten op een manier die bijdraagt aan jouw zwangerschap of herstel. Juist veilig sporten kan zoveel betekenen voor jouw zwangerschap, jouw kindje én jouw herstel!

Vrije Tijd | Zelf begin ik mijn dag het liefst met sporten! Verder mag je mij uit bed halen om uit eten te gaan, een lekkere lunch of leuk koffietentje.

Tsjah.. Dit is het wel zo ongeveer!

Wil je samen met mij op een uitdagende en verantwoorde manier trainen? Stuur mij dan een berichtje en dan kijken we samen wat het beste bij jouw past!

Contact

Neem aub contact met mij op mocht je nog vragen hebben of om geheel vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Schrijf je in

Ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!

Bedrijfsinformatie

VAT ID: NL002215026B85
KVK: 73956317
info@dottir.nl

Dóttir, 28 January 2020, all rights reserved

Website Media
Joey Smits
Tijmen Kielen
Wodstylez Creative

Website Creation
Wodstylez Creative