Train Online

Lekker snel zelf aan de slag met de Dóttir Online. Duidelijk, efficient, verantwoord en veilig.

Welke vorm van training past bij jou?

Video Pakket

Zie jij ook de meerwaarde in van sport en beweging voor jouw lijf?

Start direct met het Dóttir Videopakket. Je leert van alles over de samenwerking tussen jouw core en bekken en neem ik je vast mee door oefeningen die bijdragen aan jouw zwangerschap en herstel.

Voor maar €47

Zwangerschap

Ben jij ook aan het zoeken naar een manier om veilig fit te blijven tijdens je zwangerschap?

Met Dottir Moms blijf je verantwoord sporten en draag je bij aan jouw zwangerschap. Onderhoud de bekkenbodem, voorkom zoveel mogelijk klachten en stimuleer de doorbloeding van de placenta.

€97 per maand
na drie maanden maandelijks opzegbaar

Moeders

Ben jij moeder of pas bevallen en op zoek naar een manier om bij te dragen aan jouw leven als moeder of wil je het sporten weer veilig op bouwen?

Focus op effectieve oefeningen, het voorkomend en herstellen van klachten, voel je fit en sterk na de zwangerschap met een online trainingsprogramma dat je op jouw tijd en tempo uit kunt voeren!

€97 per maand
na drie maanden maandelijks opzegbaar

Ik zoek toch net wat anders!

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Geen zorgen. Dóttir Training is er voor jou!

Ze motiveert mij

{

Na mijn zwangerschap wist ik niet welke oefeningen ik kon doen. Ik begon te snel en te hard weer te trainen. Gelukkig hielp Renée mij met een gebalanceerde training waar ik mij erg goed bij voelde!

- Miranda Reinerie (30)

Ontvang het gratis E-book

Schrijf je in en ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!