Veel plezier met het E-book!

Ik ben nu al super blij dat jij er voor kiest om verantwoord te gaan sporten! Met het E-book kan je al snel uit de voeten en kun je direct aan de slag.

Mijn naam is trouwens Renée Hijzen. Ik woon in Rotterdam en ik ben hier geboren en opgegroeid. Zelf ben ik fanatiek crossfitter en gek op krachttraining.

Ik ben Dóttir begonnen omdat ik het zo zonde vind dat sportieve vrouwen tijdens én na de zwangerschap vaak door gaan met wat zij altijd deden, waardoor er veel onnodige klachten ontstaan.

Je lichaam verandert, maar verander jij wel mee?

Júíst met effectieve en verantwoorde training kun je heup-, rug- en bekkenklachten voorkomen of herstellen. Daarom heb ik mij volledig
gespecialiseerd in pre- & postnatale training.
Zodat ik jou als sportieve vrouw kan leren hoe je tijdens en na de zwangerschap zowel uitdagend als effectief en veilig kunt blijven sporten.

Zo zorgen we ervoor dat jij je sterk voelt, jouw favoriete sport kan uitoefenen op een verantwoorde manier en voel jij je in jouw dagelijks leven als
(toekomstige) moeder fit en comfortabel.

In dit E-book vind je adviezen én effectieve workout inspiratie!

Je kunt gemakkelijk opzoeken in welk trimester van de zwangerschap of periode na de bevalling jij zit. Ga direct aan de slag vanuit je eigen huis met enkel bodyweight oefeningen.

Maar, we weten allemaal dat je pas echt stappen maakt als je consistent en effectief gaat trainen.

Ben je op zoek naar een volledig effectief, uitdagend en verantwoord trainingsprogramma? Dat is Dottir Moms misschien iets voor jou!

Krijg meer vertrouwen in jouw lijf!

Wie is Renée

Mijn naam is Renée Hijzen, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn hele leven heb ik liefde gehad voor sporten en bewegen.

Wat mij echt blij maakt is het helpen van sportieve vrouwen om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap en het verantwoord sporten na de bevalling. Elk lichaam verdient de aandacht om klachten te voorkomen en de tijd om terug te komen in een vorm die voor jou goed voelt.

Ik besefte mij al snel

{

Ik ben bij Renée gaan trainen tijdens mijn vierde zwangerschap. En toen besefte ik me al snel dat ik het tijdens de vorige zwangerschappen én na de vorige bevallingen niet goed had aangepakt: te snel en geen goede opbouw, eigenlijk helemaal geen opbouw. Had ik maar eerder over Dottir geweten!

- Cordula Felix (32)