Hartelijk Bedankt!

Wat fijn dat je interesse hebt in de trainingen van Dóttir!

Als blijk van dank krijg je nu direct een tijdelijke korting van €20 bij aankoop van het Dóttir Video Pakket!

Zie jij het belang in van veilig bewegen tijdens of na je zwangerschap? En wil je snel meer leren over jouw lijf?

Wat weet jij al over de connectie tussen jouw corespieren en ademhaling? Hoe werken jouw corespieren samen met jouw bekkenbodem? Waarom is jouw ademhalingspatroon zo belangrijk in je training? Waarom heeft jouw houding en postuur invloed op zwangerschapskwaaltjes en het herstel na de bevalling.

Wil je dit ook allemaal weten? Ik leg je de basis uit in mijn korte videotraining én we gaan samen vast door een reeks oefeningen heen!

Leer in korte tijd meer over hoe beweging voor jou kan bijdragen met de videotraining! Bestaande uit zes video’s van ieder ongeveer 5-15 minuten.

Bekijk dit pakket snel via onderstaande knop en gebruik de kortingscode DOTTIRVIDEO20 tijdens de checkout.

Normaal €47 euro, nu tijdelijk slechts €27!

Krijg meer vertrouwen in jouw lijf!

Wie is Renée

Mijn naam is Renée Hijzen, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn hele leven heb ik liefde gehad voor sporten en bewegen.

Wat mij echt blij maakt is het helpen van sportieve vrouwen om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap en het verantwoord sporten na de bevalling. Elk lichaam verdient de aandacht om klachten te voorkomen en de tijd om terug te komen in een vorm die voor jou goed voelt.

Video Pakket

Leuk, ik doe mee!

 

€47 €27

Zelf hou ik van duidelijkheid, wil ik weten waarom bepaalde oefeningen tijdens of na de zwangerschap goed voor mij zijn en wat het mij oplevert! Heb jij dat ook?

Ga dan direct aan de slag met het video startpakket! Je leert in korte tijd over de basis van veilig bewegen, over de functie tussen jouw core en bekkenbodem én we gaan gelijk samen aan de slag!

Schaf het pakket aan via bovenstaande knop en gebruik de kortingscode DOTTIRVIDEO20 tijdens de checkout. Zo krijg je tijdelijk €20 korting!

Normaal €47 euro, nu slechts €27!

Je krijgt na aankoop direct een email en toegang tot een verborgen omgeving, waar de volgende zes video’s van ongeveer 5-15 minuten online staan:

1.1 Connectie core & ademhaling: Hier leg ik uit hoe de connectie tussen jouw corespieren en ademhaling in elkaar zit. Hoe werken jouw corespieren samen met jouw bekkenbodem? Waarom is jouw ademhalingspatroon zo belangrijk in je training tijdens en na de zwangerschap?

1.2 Core Connectie: In deze video gaan we samen door oefeningen heen die de connectie tussen jouw bekkenbodem en core onderhouden tijdens én na de zwangerschap.

1.3 Core connectie workout: In deze video gaan we door oefeningen die de core connectie stimuleren.

2.1 In deze video vertel ik je hoe jouw houding en postuur invloed hebben op zwangerschapskwaaltjes en herstel na de bevalling.

2.2 Actieve verlichting & voorkomen van rugpijn: we gaan samen door oefeningen heen die bij kunnen dragen aan het verlichten of voorkomen van pijn in de rug tijdens of na de zwangerschap.

2.3 Ontspannen van de bekkenbodem: In deze video gaan we samen door oefeningen die bijdragen aan het ontspannen van de bekkenbodem.

Bekijk dit pakket snel via onderstaande knop en gebruik de kortingscode DOTTIRVIDEO20 tijdens de checkout.

Ze motiveert mij

{

Ik ben bij Renée gaan trainen tijdens mijn vierde zwangerschap. En toen besefte ik me al snel dat ik het tijdens de vorige zwangerschappen én na de vorige bevallingen niet goed had aangepakt: te snel en geen goede opbouw, eigenlijk helemaal geen opbouw. Had ik maar eerder over Dottir geweten!

- Cordula Felix (32)