Contact

Neem vooral contact met mij op mocht je nog vragen hebben of om een geheel vrijblijvend intakegesprek in te plannen!

Train jij samen met mij!?

Werk samen met mij aan jouw persoonlijke doelen tijdens en na de zwangerschap!

Ben je een sportieve vrouw en wil je zwanger worden, ben je zwanger of al moeder?

Wil je weten hoe je veilig kunt trainen op een manier die bijdraagt aan jouw zwangerschap of herstel?

Dóttir Personal Training is voor sportieve vrouwen die willen werken onder meer persoonlijke begeleiding.

We stellen samen een plan op dat jou helpt om veilig te blijven of te starten met sporten. We kijken samen hoe jij verantwoord kunt sporten en hoe jij kan bijdragen aan jouw zwangerschap of herstel.

Of je nu fit wilt blijven tijdens de zwangerschap, wilt werken aan herstel of als moeder weer veilig je conditie en kracht wilt opbouwen. Ik help jou graag!

Mijn Verhaal

Hoi! | Mijn naam is Renée Hijzen, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn hele leven heb ik altijd liefde gehad voor sporten en bewegen.

CrossFit | Sinds 2014 ben ik verliefd op CrossFit. Bij CrossFit worden gymnastiek, atletiek en gewichtheffen gecombineerd in één trainingsvorm. Ik hou van de combinatie en van de variatie. Ik hou ervan hoe gebalanceerd en toegankelijk de sport kan zijn voor iedereen. Je kan het zo schalen dat het past bij je eigen niveau en wensen. Verder wordt gebruik gemaakt van functionele oefeningen, waardoor het je helpt om beter te bewegen in het dagelijks leven.

Lesgeven | Al jong ontwikkelde ik een voorliefde voor lesgeven. Ik heb mijn PABO diploma en ervaring opgedaan in het onderwijs. Daarnaast ben ik gaan werken bij Aapjeskooi, een stichting die staat voor het met plezier laten bewegen van jonge kinderen op een verantwoorde manier. Ik heb ook ervaring met het trainen van atleten als een Crossfit level 1 coach. Ik krijg veel energie uit het coachen van beweging en zien hoe ik jou als persoon kan laten groeien en ontwikkelen.

Jou coachen | Wat mij echt blij maakt is het helpen van sportieve vrouwen om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap en het verantwoord sporten na de bevalling. Samen kunnen we ontdekken wat bij jou past in je nieuwe leefstijl. Ik denk dat elk lichaam de aandacht verdient om blessures te voorkomen en tijd om terug te komen in een vorm die voor jou goed voelt.

Mijn advies |  Ik zal je nooit het advies geven om vooral “lekker te blijven doen wat goed voelt”. Dat betekent natuurlijk niet dat je iets moet doen dat níét goed voelt. Maar voor mij staat voorop dat ik jou wil laten sporten op een manier die bijdraagt aan jouw zwangerschap of herstel. Dat betekent dat ik je soms iets zal afraden op het moment dat je nog het idee hebt dat het wel gaat. Juist veilig sporten kan zoveel betekenen voor jouw zwangerschap, jouw kindje en jouw herstel!

Vrije Tijd | Zelf begin ik mijn dag het liefst met sporten! Verder mag je mij uit bed halen om uit eten te gaan, een lekkere lunch of leuk koffietentje. En winkelen is natuurlijk iets waar de meesten van ons van houden en daarin ben ik zeker geen uitzondering! Tsjah.. Dit is het wel zo ongeveer!

Wil je samen met mij werken aan jouw persoonlijke doelen? Maak dan een afspraak om kennis te maken!

 

{

Ik zal je nooit het advies geven om vooral “lekker te blijven doen wat goed voelt”.

Ontvang het gratis E-book

Schrijf je in en ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!

Mijn Missie

Je bent op de juiste plek als je zwanger bent of wilt worden, je moeder bent of enige problemen ervaart die mogelijk gerelateerd zijn aan een eerdere zwangerschap. Je vindt geen uitdaging in een reguliere zwangerschapsgym, maar je wilt wel fit worden, fit blijven of je gewoonweg beter voelen tijdens je zwangerschap of na de geboorte.
Ik wil alle sportieve moeders en bijna mama’s helpen om zich goed te voelen tijdens het sporten in dit mooie en soms moeilijke avontuur. Mijn doel is om ieder te helpen op een persoonlijke manier, echt te luisteren en uit te vinden wat jij nodig hebt.
Ik wil iedere vrouw welkom heten met elk level van fitness en elke tak van sport om mee te doen met het Dóttir trainingsprogramma.