About Us

Lees meer over Dóttir Training en over de persoon achter dit initiatief.

“A woman who does what is needed in hard conditions”

“Through the years, the word DÓTTIR has taken on a bigger meaning and we are using this platform and our sport to embrace that. Every woman is a DÓTTIR and every man is a SON of a DÓTTIR.”

Mijn Verhaal

Hoi! | Mijn naam is Renée, geboren en getogen in Rotterdam. Mijn hele leven heb ik altijd liefde gehad voor sporten en bewegen.

CrossFit | Sinds 2014 ben ik verliefd op Crossfit. Ik hou ervan hoe gebalanceerd en toegankelijk de sport kan zijn voor iedereen. Je kan het zo schalen dat het past bij je eigen behoeftes en kunnen en het helpt je om beter te bewegen in het dagelijks leven. Met Crossfit combineer je de basis van gymnastiek, atletiek en gewichtheffen. Ik hou van deze variatie!

Lesgeven | Ik werk ook graag met kinderen. Ik heb mijn PABO diploma en ervaring opgedaan in het onderwijs. Daarnaast ben ik gaan werken bij Aapjeskooi, een stichting die staat voor het met plezier laten bewegen van jonge kinderen op een verantwoorde manier. Ik ben ook gek op het trainen van atleten als een Crossfit level 1 coach bij Crossfit Hofplein. Ik krijg veel energie uit het coachen van beweging en zien hoe zij als personen groeien en ontwikkelen.

Jou coachen | Wat mij echt blij maakt is het helpen van vrouwen om fit te blijven tijdens de zwangerschap en het verantwoord sporten na de bevalling. Want samen kunnen we ontdekken wat bij jou past in je nieuwe leefstijl. Ik denk dat elk lichaam de aandacht verdient om blessures te voorkomen en de tijd en aandacht verdient om terug te komen in een vorm die goed voelt.

Vrije Tijd | Je kan mij uit bed halen voor een hip diner, lunch of koffietentje. En winkelen is natuurlijk iets waar de meeste van ons van houden en daarin ben ik zeker geen uitzondering! Tsjah.. Dit is zo ongeveer wel een korte introductie van mijzelf. Als je geïnteresseerd bent in één van mijn programma’s, maak dan een afspraak om kennis te maken!

Mijn Missie

Je bent op de juiste plek als je zwanger bent of wilt worden, je moeder bent of enige problemen ervaart die mogelijk gerelateerd zijn aan een eerdere zwangerschap. Je vindt geen uitdaging in een reguliere zwangerschapsgym, maar je wilt wel fit worden, fit blijven of je gewoonweg beter voelen tijdens je zwangerschap of na de geboorte.

Ik wil alle moeders en bijna mama’s helpen om zich goed te voelen tijdens het sporten in dit mooie en soms moeilijke avontuur. Mijn doel is om ieder te helpen op een persoonlijke manier, echt te luisteren en uit te vinden wat jij nodig hebt.

Ik wil iedere vrouw welkom heten met elk level van fitness en elke tak van sport om mee te doen met het Dóttir trainingsprogramma.

Schrijf je in

Ontvang het gratis E-book vol tips om veilig te blijven bewegen tijdens de zwangerschap en daarna. Met functionele tips en workout inspiratie kun je direct van start!

Dóttir

Bedrijfsinformatie

VAT ID: NL002215026B85
info@dottir.nl
Dóttir, 28 January 2020, all rights reserved

Website Media

Joey Smits
Jolanda Boonman
Wodstylez Photography

Website Content & Creation

Wodstylez Creative